Apartmani Vesna Bigova

Autor Super User on . Posted in Bigova

linija-razdvajanja

APARTMANI VESNA

apartmani-vesna-bigova-mala


Cjenovnik u pripremi »

Nalaze se 80 m od plaže, u zalivu Trašte, na samom ulazu u Bokokotorski zaliv.

opširnije o hotelu

Apartmani Vesna
Usluga: NA – Najam apartmana
Smještaj: Svaki studio/app ima kupatilo, TV, telefon, klimu, kompletno opremljenu kuhinju, balkon, a 90% je sa pogledom na more.
Sadržaj: Obezbjeđen je parking ispred apartmana.

fotografije hotela

opširnije o destinaciji

Bigova
bigova-destinacija
Bigova (ili Bigovo) se nalazi u maloj, zaklonjenoj uvali sa stjenovitim plažama i kristalno čistim morem. Ovo mirno, romantično odmaralište jos uvijek je zadržalo autentični identitet ribarskog sela kojim privlači mnoge turiste iz cijelog svijeta. Oni ovdje imaju priliku da uživaju u modernim uslovima stanovanja kao i vanvremenskom osjećaju i nepokvarenoj prirodi zaliva čiji su posjetioci nekada bili pirati, a dansa su to ljubitelji sunca i mora.
U zalivu, gdje postoji mnoštvo malih intimnih plaža, more je mirno i savršeno za plivanje.  Za ljubitelje pješačanih plaža, za 20 minuta vožnje stići ćete do Plavih Horizonata (Pržno), na Jaz plažu, ili na Žukovicu, gdje možete uživati u najboljim pješčanim plažama Crnogorskog primorja. Za ljubitelje šetnje, obližnja brda će vam pružiti spektakularne poglede oko Bigove, a na obližnjem poluostrvu Luštica kao i na cijelom Grbaljskom priobalju možete otkriti mnoga lijepa sela, maslinjake, livade, priobalne pećine i plaže sa Plavom zastavicom. Bigova pripada opstini Kotor, i stari grad u Kotoru je udaljen svega 20 minuta vožnje.
Crna Gora
crna-gora-info
Crna Gora – biser Mediterana, po mnogo čemu posebna, smještena je na jugu Jadranskog mora. Kao rijetko gdje, na tako malom prostoru, može se pronaći toliko prirodnog bogatstva, ljepote, pitomih plaža, bistrih jezera, brzih rijeka i predivnih planina.
More, jezera, kanjoni, planine omogućavaju da svako pronađe najbolji način da se kvalitetno odmori. U jednom danu, radoznali putnik može sebi priuštiti jutarnju kafu na jednoj od mnogobrojnih plaža Budvanske rivijere, ručak uz pjesmu ptica na Skadarskom jezeru, i večeru uz ognjište na obroncima velelepne planine Durmitor. Sve to odlikuje Crnu Goru kao turističku destinaciju koja ima dosta toga da pruži. Burna istorija ove male države ostavila je za sobom neprocjenjivo blago, koje se ogleda u istorijskim spomenicima širom ove ponosne zemlje. Plavo more sa nepreglednim plažama, nemirne vode bistrih rijeka i predivni planinski masivi, pomiješani sa duhovima prošlih vremena, udahnuli su Crnoj Gori sve što je potrebno za jedan nezaboravan odmor.
Crna Gora je ekološka država. Tom činjenicom zauzima primarno mjesto na turističkim mapama. Mnogobrojni sunčani dani u ljetnjim mjesecima i velika količina snijega u zimskom periodu, određuju dva najzastupljenija oblika turizma u Crnoj Gori: primorski - ljetnji i zimski - rekreativni. Crnogorski gradovi protkani arhitekturom raznih perioda oduzimaju dah i na trenutak vraćaju u vrijeme kada su nastajali. Svojim manifestacijama, kojih ima u izobilju, turistima omogućavaju upoznavanje sa tradicijom i običajima. U posljednje vijreme, prateći svjetske trendove, u Crnoj Gori razvijaju se ekstremni sportovi u kojima mogu uživati i turisti.

Unis//Tours

Kontaktirajte nas

  • Kralja Alfonsa XIII br. 7
    78000 Banja Luka, RS - BiH
  • +387 (0) 51 340 960