Hotel Palma Tivat

Autor Super User on . Posted in Tivat

linija-razdvajanja

HOTEL PALMA

hotel-palma-tivat-mala
3-zvjezdice

Cjenovnik »


Nalazi se na samoj obali mora, u neposrednoj blizini marine Kalimanj.

opširnije o hotelu

Hotel palma
Usluga: PP – polupansion (doručak/večera – švedski sto)
Smještaj: 270 kreveta u dvokrevetnim, trokrevetnim sobama i apartmanima. Svaka soba ima kupatilo, telefon, klimu, frižider i SAT TV, a određen broj soba ima balkon. Većina soba ima pogled na tivatski zaliv i ostrvo Sv. Marko.
Sadržaj: Hotel posjeduje recepciju, klimatizovani restoran, aperitiv bar, tavernu i terasu.

fotografije hotela

opširnije o destinaciji

Tivat
tivat-destinacija
Tivat se nalazi u centralnom dijelu bokokotorskog zaliva, ispod lovćenskog ogranka Vrmca (710m), koji se proteže sa sjeveroistočne strane grada. Nasuprot se proteže tivatski zaliv koji ujedno predstavlja i najveći od četiri zaliva u Boki Kotorskoj. Tivatski zaliv svojim jedinstvenim izgledom osvaja svakog posjetioca.
Tivat zahvata površinu od 46 km2,od kojih oko 5 km2 izlazi na otvoreno more. Ima oko 15 000 stanovnika. Nalazi se na 42°26´sjeverne geografske širine i 18º42´istočne geografske dužine.
Duž obale Tivta nižu se male atraktivne lučice,uvale i brojne plaže čija površina iznosi oko 30 000 m2.
Svojim položajem u bokokotorskom zalivu,uvalama,sa poluostrvom Prevlaka i ostrvom Sveti Marko i sa svojom poznatom plažom Plavi Horizonti, Tivat je upisan u turističke karte kao atraktivna turistička destinacija.

Crna Gora
crna-gora-info
Crna Gora – biser Mediterana, po mnogo čemu posebna, smještena je na jugu Jadranskog mora. Kao rijetko gdje, na tako malom prostoru, može se pronaći toliko prirodnog bogatstva, ljepote, pitomih plaža, bistrih jezera, brzih rijeka i predivnih planina.
More, jezera, kanjoni, planine omogućavaju da svako pronađe najbolji način da se kvalitetno odmori. U jednom danu, radoznali putnik može sebi priuštiti jutarnju kafu na jednoj od mnogobrojnih plaža Budvanske rivijere, ručak uz pjesmu ptica na Skadarskom jezeru, i večeru uz ognjište na obroncima velelepne planine Durmitor. Sve to odlikuje Crnu Goru kao turističku destinaciju koja ima dosta toga da pruži. Burna istorija ove male države ostavila je za sobom neprocjenjivo blago, koje se ogleda u istorijskim spomenicima širom ove ponosne zemlje. Plavo more sa nepreglednim plažama, nemirne vode bistrih rijeka i predivni planinski masivi, pomiješani sa duhovima prošlih vremena, udahnuli su Crnoj Gori sve što je potrebno za jedan nezaboravan odmor.
Crna Gora je ekološka država. Tom činjenicom zauzima primarno mjesto na turističkim mapama. Mnogobrojni sunčani dani u ljetnjim mjesecima i velika količina snijega u zimskom periodu, određuju dva najzastupljenija oblika turizma u Crnoj Gori: primorski - ljetnji i zimski - rekreativni. Crnogorski gradovi protkani arhitekturom raznih perioda oduzimaju dah i na trenutak vraćaju u vrijeme kada su nastajali. Svojim manifestacijama, kojih ima u izobilju, turistima omogućavaju upoznavanje sa tradicijom i običajima. U posljednje vijreme, prateći svjetske trendove, u Crnoj Gori razvijaju se ekstremni sportovi u kojima mogu uživati i turisti.

Unis//Tours

Kontaktirajte nas

  • Kralja Alfonsa XIII br. 7
    78000 Banja Luka, RS - BiH
  • +387 (0) 51 340 960