Hotel El Mar Utjeha

Autor Super User on . Posted in Utjeha

linija-razdvajanja

HOTEL EL MAR

hotel-el-mar-mala
2-zvjezdice

Cjenovnik »

Nalazi se na 50 m od obale mora u valjevskom vikend naselju Kunje (1km od Utjehe)

opširnije o hotelu

Hotel El Mar
Usluga:
PP – polupansion (doručak/večera – kontinentalni)
NA – Najam apartmana
Smještaj: 120 ležaja u dvokrevetnim, trokrevetnim i četvorokrevetnim sobama i apartmanima. Svaka soba ima kupatilo, kablovska TV, frižider, klimu i balkon. Apartmani od 45m² i 88m² imaju kompletno opremljenu kuhinju, kupatilo, TV, sef, klimu i balkon.
Sadržaj: Hotel posjeduje recepciju, restoran, piceriju, poslastičarnicu, ljetnju bašta sa bazenom, igraonicu, košarkaški teren (višenamjenski za odbojku, tenis i mali fudbal), wireless i parking.

fotografije hotela

opširnije o destinaciji

Utjeha
utjeha-destinacija
Utjeha je prelijepo malo turističko mjesto, udaljeno samo 15 km od Bara. Zahvaljujući mediteranskoj klimi, ovaj region bogat je poljima maslina, smokvi, limuna, kivija, ali i nadaleko poznatih vinograda. Zbog svega toga, za Utjehu mnogi kažu da je pravi dragulj.
Ukoliko želite da pobjegnete od gradske gužve i buke, da provedete svoj odmor na samoj obali mora, onda je Utjeha pravo mjesto za vas. Sunce, zelenilo, čista plaža, povoljna klima, vazduh bogat jodom - ovo je idealno mjesto za porodični odmor.
Utjeha je poznata po svojoj prirodnoj ljepoti, slobodno se može reći i izolaciji, jer je „ušuškana“ u prekrasnu uvalu, a može se pohvaliti i čistom vodom sa brojnim podvodnim izvorima svježe vode.

Crna Gora
crna-gora-info
Crna Gora – biser Mediterana, po mnogo čemu posebna, smještena je na jugu Jadranskog mora. Kao rijetko gdje, na tako malom prostoru, može se pronaći toliko prirodnog bogatstva, ljepote, pitomih plaža, bistrih jezera, brzih rijeka i predivnih planina.
More, jezera, kanjoni, planine omogućavaju da svako pronađe najbolji način da se kvalitetno odmori. U jednom danu, radoznali putnik može sebi priuštiti jutarnju kafu na jednoj od mnogobrojnih plaža Budvanske rivijere, ručak uz pjesmu ptica na Skadarskom jezeru, i večeru uz ognjište na obroncima velelepne planine Durmitor. Sve to odlikuje Crnu Goru kao turističku destinaciju koja ima dosta toga da pruži. Burna istorija ove male države ostavila je za sobom neprocjenjivo blago, koje se ogleda u istorijskim spomenicima širom ove ponosne zemlje. Plavo more sa nepreglednim plažama, nemirne vode bistrih rijeka i predivni planinski masivi, pomiješani sa duhovima prošlih vremena, udahnuli su Crnoj Gori sve što je potrebno za jedan nezaboravan odmor.
Crna Gora je ekološka država. Tom činjenicom zauzima primarno mjesto na turističkim mapama. Mnogobrojni sunčani dani u ljetnjim mjesecima i velika količina snijega u zimskom periodu, određuju dva najzastupljenija oblika turizma u Crnoj Gori: primorski - ljetnji i zimski - rekreativni. Crnogorski gradovi protkani arhitekturom raznih perioda oduzimaju dah i na trenutak vraćaju u vrijeme kada su nastajali. Svojim manifestacijama, kojih ima u izobilju, turistima omogućavaju upoznavanje sa tradicijom i običajima. U posljednje vijreme, prateći svjetske trendove, u Crnoj Gori razvijaju se ekstremni sportovi u kojima mogu uživati i turisti.

Unis//Tours

Kontaktirajte nas

  • Kralja Alfonsa XIII br. 7
    78000 Banja Luka, RS - BiH
  • +387 (0) 51 340 960