Hotel Plaža Herceg Novi

Autor Super User on . Posted in Herceg Novi

linija-razdvajanja

HOTEL PLAŽA

hotel-plaza-mala
2-3-zvjezdice

Cjenovnik »

Smješten je na samoj obali mora, pored šetališta Pet Danica. Sobe u A bloku su potpuno renovirane i opremljene novim nameštajem, mini barom, TV-om, telefonom i imaju kupatilo. Jedan broj soba je klimatizovan.

opširnije o hotelu

Hotel Plaža Herceg Novi
Sobe u C bloku su standardnog kvaliteta i imaju telefon, radio i kupatilo. Dio soba je sa pogledom na more i terasom. Nekoliko terasa, ljetnja bašta, kongresno-koncertna dvorana, TV sala, taverna, pizzeria i aperitiv barovi, samo su neki od sadržaja ovog poznatog hotela.

fotografije hotela

opširnije o destinaciji

Herceg Novi
herceg-novi-opis-tabs
Herceg Novi je prelijepi primorski grad, grad sunca i zelenila, nalazi se na ulazu u Boko Kotorski zaliv. Poznat  je po divnoj mediteranskoj arhitekturi, po bogatom zavičajnom muzeju, naučnoj biblioteci, filmskom festivalu, umjetničkoj galeriji, pravoslavnoj crkvi Sv. Aranđela, šetalištu pored mora... Jednostavno grad koji pruža lepezu mogućnosti i zadovoljava sve ukuse.

Crna Gora
crna-gora-info
Crna Gora – biser Mediterana, po mnogo čemu posebna, smještena je na jugu Jadranskog mora. Kao rijetko gdje, na tako malom prostoru, može se pronaći toliko prirodnog bogatstva, ljepote, pitomih plaža, bistrih jezera, brzih rijeka i predivnih planina.
More, jezera, kanjoni, planine omogućavaju da svako pronađe najbolji način da se kvalitetno odmori. U jednom danu, radoznali putnik može sebi priuštiti jutarnju kafu na jednoj od mnogobrojnih plaža Budvanske rivijere, ručak uz pjesmu ptica na Skadarskom jezeru, i večeru uz ognjište na obroncima velelepne planine Durmitor. Sve to odlikuje Crnu Goru kao turističku destinaciju koja ima dosta toga da pruži. Burna istorija ove male države ostavila je za sobom neprocjenjivo blago, koje se ogleda u istorijskim spomenicima širom ove ponosne zemlje. Plavo more sa nepreglednim plažama, nemirne vode bistrih rijeka i predivni planinski masivi, pomiješani sa duhovima prošlih vremena, udahnuli su Crnoj Gori sve što je potrebno za jedan nezaboravan odmor.
Crna Gora je ekološka država. Tom činjenicom zauzima primarno mjesto na turističkim mapama. Mnogobrojni sunčani dani u ljetnjim mjesecima i velika količina snijega u zimskom periodu, određuju dva najzastupljenija oblika turizma u Crnoj Gori: primorski - ljetnji i zimski - rekreativni. Crnogorski gradovi protkani arhitekturom raznih perioda oduzimaju dah i na trenutak vraćaju u vrijeme kada su nastajali. Svojim manifestacijama, kojih ima u izobilju, turistima omogućavaju upoznavanje sa tradicijom i običajima. U posljednje vijreme, prateći svjetske trendove, u Crnoj Gori razvijaju se ekstremni sportovi u kojima mogu uživati i turisti.

Unis//Tours

Kontaktirajte nas

  • Kralja Alfonsa XIII br. 7
    78000 Banja Luka, RS - BiH
  • +387 (0) 51 340 960