linija-razdvajanja

HOTEL BELLEVUE

hotel-bellevue-ulcinj-mala
2-zvjezdice

Cjenovnik »

Hotel se nalazi na četvrtom kilometru od centra Ulcinja, pored same plaže, a okružen je predivnim parkom i borovom šumom.

opširnije o hotelu

Hotel Bellevue
Posjeduje sopstvenu plažu, restoran, aperitiv bar, mliječni restoran, terasu, diskoteku, teretanu, a u krugu hotela nalaze se sportski tereni: teniski tereni i škola tenisa, fudbalski tereni sa atletskom stazom, tereni za mali fudbal, košarku, rukomet, odbojku, poligon za bacanje kugle i skakalište u dalj. Sobe u paviljonu Cer imaju klimu, TV, mini bar i kupatilo. Skromne sobe u paviljonu Borik imaju samo kupatilo.

fotografije hotela

opširnije o destinaciji

Ulcinj

ulcinj-destinacija
Na mjestu gdje se rijeka Bojana uliva u Jandransko more, nalazi se Ulcinj, najjužniji grad Crnogorskog primorja. Putovanje do Ulcinja, koji je od Beograda udaljen 578 kilometara, kolima ili autobusom traje oko 12 sati. Avionom se može stići do aerodroma u Podogorici ili Tivtu udaljenih 85, odnosno 95 km od Ulcinja. Najbliža željeznička stanica je u Baru na 26 km udaljenosti. Grad Ulcinj ima lijepe pješčane plaže, najduže na Jadranu, a odlikuje ga blaga mediteranska klima. Za sve ljubitelje jedrenja, surfovanja i skijanja na vodi, ulcinjske plaže su među najboljima. U blizini je i nudistički raj Ada Bojana.
Temeperatura vazduha u ljetnjem periodu je oko 30 stepeni, dok je temperatura mora 23.
Od Bara taksi mini-kombi košta oko 5 evra.

Crna Gora
crna-gora-info
Crna Gora – biser Mediterana, po mnogo čemu posebna, smještena je na jugu Jadranskog mora. Kao rijetko gdje, na tako malom prostoru, može se pronaći toliko prirodnog bogatstva, ljepote, pitomih plaža, bistrih jezera, brzih rijeka i predivnih planina.
More, jezera, kanjoni, planine omogućavaju da svako pronađe najbolji način da se kvalitetno odmori. U jednom danu, radoznali putnik može sebi priuštiti jutarnju kafu na jednoj od mnogobrojnih plaža Budvanske rivijere, ručak uz pjesmu ptica na Skadarskom jezeru, i večeru uz ognjište na obroncima velelepne planine Durmitor. Sve to odlikuje Crnu Goru kao turističku destinaciju koja ima dosta toga da pruži. Burna istorija ove male države ostavila je za sobom neprocjenjivo blago, koje se ogleda u istorijskim spomenicima širom ove ponosne zemlje. Plavo more sa nepreglednim plažama, nemirne vode bistrih rijeka i predivni planinski masivi, pomiješani sa duhovima prošlih vremena, udahnuli su Crnoj Gori sve što je potrebno za jedan nezaboravan odmor.
Crna Gora je ekološka država. Tom činjenicom zauzima primarno mjesto na turističkim mapama. Mnogobrojni sunčani dani u ljetnjim mjesecima i velika količina snijega u zimskom periodu, određuju dva najzastupljenija oblika turizma u Crnoj Gori: primorski - ljetnji i zimski - rekreativni. Crnogorski gradovi protkani arhitekturom raznih perioda oduzimaju dah i na trenutak vraćaju u vrijeme kada su nastajali. Svojim manifestacijama, kojih ima u izobilju, turistima omogućavaju upoznavanje sa tradicijom i običajima. U posljednje vijreme, prateći svjetske trendove, u Crnoj Gori razvijaju se ekstremni sportovi u kojima mogu uživati i turisti.

 

Unis//Tours

Kontaktirajte nas

  • Kralja Alfonsa XIII br. 7
    78000 Banja Luka, RS - BiH
  • +387 (0) 51 340 960