Hotel Zlatibor Čanj

Autor Super User on . Posted in Čanj

linija-razdvajanja

HOTEL ZLATIBOR

hotel-zlatibor-canj-mala
2-zvjezdice

Cjenovnik u pripremi »

Nalazi u očuvanom prirodnom ambijentu turističkog naselja Biserna obala, izolovanog od gradske verve te omogućava prijatan, miran odmor i potpuno opuštanje.

opširnije o hotelu

Hotel Zlatibor
Uz pješčano - šljunkovitu plažu smješteni su dva terena za male sportove sa rasvjetom, restorani, riblji restoran, aperitiv barovi, picerija, prodavnice, frizerski salon, ambulanta, pošta, poslastičarnica... Dijelom klimatizovane sobe sa terasama imaju telefon, TV i mini bar. Hotel je udaljen oko 250 metara od mora i malo izdvojen od ostalih objekata u turističkom naselju. U sastavu hotela su dva restorana, TV sala, poslastičarnica i parking.

fotografije hotela

opširnije o destinaciji

Čanj
canj-dastinacija
Čanj je malo turističko mjesto smješteno između Bara i Budve, tačnije Petrovca, sa predivnom šljunkovitom plažom dužine 1200 m. Zbog ljepote šljunka kojom je prekrivena, plaža je dobila ime Biserna Obala. Izolovano od glavnih saobraćajnica nudi uslove za prijatan i bezbjedan odmor.

Crna Gora
crna-gora-info
Crna Gora – biser Mediterana, po mnogo čemu posebna, smještena je na jugu Jadranskog mora. Kao rijetko gdje, na tako malom prostoru, može se pronaći toliko prirodnog bogatstva, ljepote, pitomih plaža, bistrih jezera, brzih rijeka i predivnih planina.
More, jezera, kanjoni, planine omogućavaju da svako pronađe najbolji način da se kvalitetno odmori. U jednom danu, radoznali putnik može sebi priuštiti jutarnju kafu na jednoj od mnogobrojnih plaža Budvanske rivijere, ručak uz pjesmu ptica na Skadarskom jezeru, i večeru uz ognjište na obroncima velelepne planine Durmitor. Sve to odlikuje Crnu Goru kao turističku destinaciju koja ima dosta toga da pruži. Burna istorija ove male države ostavila je za sobom neprocjenjivo blago, koje se ogleda u istorijskim spomenicima širom ove ponosne zemlje. Plavo more sa nepreglednim plažama, nemirne vode bistrih rijeka i predivni planinski masivi, pomiješani sa duhovima prošlih vremena, udahnuli su Crnoj Gori sve što je potrebno za jedan nezaboravan odmor.
Crna Gora je ekološka država. Tom činjenicom zauzima primarno mjesto na turističkim mapama. Mnogobrojni sunčani dani u ljetnjim mjesecima i velika količina snijega u zimskom periodu, određuju dva najzastupljenija oblika turizma u Crnoj Gori: primorski - ljetnji i zimski - rekreativni. Crnogorski gradovi protkani arhitekturom raznih perioda oduzimaju dah i na trenutak vraćaju u vrijeme kada su nastajali. Svojim manifestacijama, kojih ima u izobilju, turistima omogućavaju upoznavanje sa tradicijom i običajima. U posljednje vijreme, prateći svjetske trendove, u Crnoj Gori razvijaju se ekstremni sportovi u kojima mogu uživati i turisti.

Unis//Tours

Kontaktirajte nas

  • Kralja Alfonsa XIII br. 7
    78000 Banja Luka, RS - BiH
  • +387 (0) 51 340 960