Hotel Šumadija Rafailovići

Autor Super User on . Posted in Rafailovići

HOTEL ŠUMADIJA

hotel-sumadija-rafailovici-mala
2-zvjezdice

Cjenovnik »

Hotel je smješten na stotinjak metara od poznate pješčane plaže.

opširnije o hotelu

Hotel Šumadija
Komforne sobe sa terasom imaju TV, frižider i djelimično su klimatizovane. Od sadržaja izdvajamo restoran, pivnicu, piceriju, poslastičarnicu, cvijetnu baštu, terene za male sportove.

fotografije hotela

opširnije o destinaciji

Rafailovići
rafailovici-destinacija
Bivše ribarsko mjesto, sada je vrlo popularna turistička destinacija, poznata po najljepšoj plaži Budvanske rivijere. Vrlo povoljna klima Rafailovića sa 226 sunčanih dana u godini, čini da ovo mjesto bude dosta posećeno od strane turista.
Rafailovići su dobro povezani sa ostalim turističkim mjestima, jer imaju marinu osposobljenu za pristajanje glisera i čamaca. Zbog toga su dobar izbor i za porodice koje ljetuju sa djecom, kao i za mlađe generacije željne provoda. Oaza mira i tišina koja se ovdje nalazi, pružiće vam relaksaciju tokom dana, a blizina Budve, koja je poznata po noćnom provodu, zadovoljiće vašu potrebu za pjesmom i igrom.

Crna Gora
crna-gora-info
Crna Gora – biser Mediterana, po mnogo čemu posebna, smještena je na jugu Jadranskog mora. Kao rijetko gdje, na tako malom prostoru, može se pronaći toliko prirodnog bogatstva, ljepote, pitomih plaža, bistrih jezera, brzih rijeka i predivnih planina.
More, jezera, kanjoni, planine omogućavaju da svako pronađe najbolji način da se kvalitetno odmori. U jednom danu, radoznali putnik može sebi priuštiti jutarnju kafu na jednoj od mnogobrojnih plaža Budvanske rivijere, ručak uz pjesmu ptica na Skadarskom jezeru, i večeru uz ognjište na obroncima velelepne planine Durmitor. Sve to odlikuje Crnu Goru kao turističku destinaciju koja ima dosta toga da pruži. Burna istorija ove male države ostavila je za sobom neprocjenjivo blago, koje se ogleda u istorijskim spomenicima širom ove ponosne zemlje. Plavo more sa nepreglednim plažama, nemirne vode bistrih rijeka i predivni planinski masivi, pomiješani sa duhovima prošlih vremena, udahnuli su Crnoj Gori sve što je potrebno za jedan nezaboravan odmor.
Crna Gora je ekološka država. Tom činjenicom zauzima primarno mjesto na turističkim mapama. Mnogobrojni sunčani dani u ljetnjim mjesecima i velika količina snijega u zimskom periodu, određuju dva najzastupljenija oblika turizma u Crnoj Gori: primorski - ljetnji i zimski - rekreativni. Crnogorski gradovi protkani arhitekturom raznih perioda oduzimaju dah i na trenutak vraćaju u vrijeme kada su nastajali. Svojim manifestacijama, kojih ima u izobilju, turistima omogućavaju upoznavanje sa tradicijom i običajima. U posljednje vijreme, prateći svjetske trendove, u Crnoj Gori razvijaju se ekstremni sportovi u kojima mogu uživati i turisti.
linija-razdvajanja
 

 

Unis//Tours

Kontaktirajte nas

  • Kralja Alfonsa XIII br. 7
    78000 Banja Luka, RS - BiH
  • +387 (0) 51 340 960