linija-razdvajanja

HOTEL ALET

hotel-alet-mala
2-zvjezdice

Cjenovnik »


Nalazi se iznad puta koji ga dijeli od bečićke plaže udaljene oko 350 metara. Gosti hotela koriste podzmenu pasarelu kako bi do nje došli. Sastoji se od nekoliko paviljona okruženih zelenilom.

opširnije o hotelu

Hotel Alet
Skromne sobe imaju kupatilo i WC. Gosti se hrane u hotelskom restoranu, ili ala carte restoranu. U okviru kompleksa se nalaze tereni za male sportove i parking.

fotografije hotela

opširnije o destinaciji

Bečići
becici-destinacija
Bečići su mjesto u opštini Budva. Bečići imaju plažu dugu skoro 2 km, koja je među najljepšim u Crnoj Gori i južnom Jadranu. Plaža u Bečićima je 1935. godine dobila Gran pri u Parizu za najljepšu plažu u Evropi. U Bečiće je uloženo mnogo novca tokom posljednjih godina, a u Bečićima su tokom svog boravka u Crnoj Gori boravili i Rolingstonsi i Madona. Svi veliki hoteli su renovirani.
Prosečna temperatura ljeti iznosi oko 23 °C. Temperatura mora dostiže i do skoro 29 °C u ljetnjem periodu.

Crna Gora
crna-gora-info
Crna Gora – biser Mediterana, po mnogo čemu posebna, smještena je na jugu Jadranskog mora. Kao rijetko gdje, na tako malom prostoru, može se pronaći toliko prirodnog bogatstva, ljepote, pitomih plaža, bistrih jezera, brzih rijeka i predivnih planina.
More, jezera, kanjoni, planine omogućavaju da svako pronađe najbolji način da se kvalitetno odmori. U jednom danu, radoznali putnik može sebi priuštiti jutarnju kafu na jednoj od mnogobrojnih plaža Budvanske rivijere, ručak uz pjesmu ptica na Skadarskom jezeru, i večeru uz ognjište na obroncima velelepne planine Durmitor. Sve to odlikuje Crnu Goru kao turističku destinaciju koja ima dosta toga da pruži. Burna istorija ove male države ostavila je za sobom neprocjenjivo blago, koje se ogleda u istorijskim spomenicima širom ove ponosne zemlje. Plavo more sa nepreglednim plažama, nemirne vode bistrih rijeka i predivni planinski masivi, pomiješani sa duhovima prošlih vremena, udahnuli su Crnoj Gori sve što je potrebno za jedan nezaboravan odmor.
Crna Gora je ekološka država. Tom činjenicom zauzima primarno mjesto na turističkim mapama. Mnogobrojni sunčani dani u ljetnjim mjesecima i velika količina snijega u zimskom periodu, određuju dva najzastupljenija oblika turizma u Crnoj Gori: primorski - ljetnji i zimski - rekreativni. Crnogorski gradovi protkani arhitekturom raznih perioda oduzimaju dah i na trenutak vraćaju u vrijeme kada su nastajali. Svojim manifestacijama, kojih ima u izobilju, turistima omogućavaju upoznavanje sa tradicijom i običajima. U posljednje vijreme, prateći svjetske trendove, u Crnoj Gori razvijaju se ekstremni sportovi u kojima mogu uživati i turisti.

Unis//Tours

Kontaktirajte nas

  • Kralja Alfonsa XIII br. 7
    78000 Banja Luka, RS - BiH
  • +387 (0) 51 340 960