linija-razdvajanja

HOTEL QUEEN OF MONTENEGRO

queen-of-montenegro
4-zvjezdice

Cjenovnik » 


Smješten je u neposrednoj blizini Bečićke plaže, u živopisnom pejzažu mediteranskog zelenila, na brežuljku sa kojeg se pruža pogled na pučinu Jadranskog mora. Prostrana plaža nalazi se na 200 m od hotela, uređena, opremljena ležaljkama i suncobranima, koji se dodatno naplaćuju. Do plaže se stiže za nekoliko minuta pješke, preko nadvožnjaka.

opširnije o hotelu

Hotel Queen of Montenegro
Hotel nudi mogućnost smještaja u standardnim dvokrevetnim sobama, porodičnim sobama i apartmanima. Sobe su standardno opremljene: klimatizacija, balkon, telefon sa direktnim biranjem, internet konekcija, plazma TV sa kablovskim priključkom, mini bar, sef, kupatilo sa kadom ili tušem, fen za kosu. Hotel ima više barova i restorana različitog tipa, od snack restorana na plaži, aperitiv bara na panoramskoj terasi pored bazena, do ekskluzivnog a la carte restorana. Hotel u svom sastavu ima wellness centar, koji nudi sadržaje i usluge kao što su: bazen, saune, fitness, razne vrste masaža, spa tretmani, tretmani lica, manikir, pedikir. U toku ljetnje sezone hotel organizuje dječiju i animaciju za tinejdžere, dnevni animacijski program za odrasle, sportsku animaciju, kao i večernju za djecu i odrasle. Mogućnost rekreacije i sportskih aktivnosti postoji u sklopu otvorenog sportskog igrališta za košarku, odbojku i mali fudbal. Od dodatnih sadržaja hotel nudi internet centar, ronilacki klub, casino, suvenirnicu, knjižaru, butik i frizerski salon.

fotografije hotela

opširnije o destinaciji

Bečići
becici-destinacija
Bečići su mjesto u opštini Budva. Bečići imaju plažu dugu skoro 2 km, koja je među najljepšim u Crnoj Gori i južnom Jadranu. Plaža u Bečićima je 1935. godine dobila Gran pri u Parizu za najljepšu plažu u Evropi. U Bečiće je uloženo mnogo novca tokom posljednjih godina, a u Bečićima su tokom svog boravka u Crnoj Gori boravili i Rolingstonsi i Madona. Svi veliki hoteli su renovirani.
Prosečna temperatura ljeti iznosi oko 23 °C. Temperatura mora dostiže i do skoro 29 °C u ljetnjem periodu.

Crna Gora
crna-gora-info
Crna Gora – biser Mediterana, po mnogo čemu posebna, smještena je na jugu Jadranskog mora. Kao rijetko gdje, na tako malom prostoru, može se pronaći toliko prirodnog bogatstva, ljepote, pitomih plaža, bistrih jezera, brzih rijeka i predivnih planina.
More, jezera, kanjoni, planine omogućavaju da svako pronađe najbolji način da se kvalitetno odmori. U jednom danu, radoznali putnik može sebi priuštiti jutarnju kafu na jednoj od mnogobrojnih plaža Budvanske rivijere, ručak uz pjesmu ptica na Skadarskom jezeru, i večeru uz ognjište na obroncima velelepne planine Durmitor. Sve to odlikuje Crnu Goru kao turističku destinaciju koja ima dosta toga da pruži. Burna istorija ove male države ostavila je za sobom neprocjenjivo blago, koje se ogleda u istorijskim spomenicima širom ove ponosne zemlje. Plavo more sa nepreglednim plažama, nemirne vode bistrih rijeka i predivni planinski masivi, pomiješani sa duhovima prošlih vremena, udahnuli su Crnoj Gori sve što je potrebno za jedan nezaboravan odmor.
Crna Gora je ekološka država. Tom činjenicom zauzima primarno mjesto na turističkim mapama. Mnogobrojni sunčani dani u ljetnjim mjesecima i velika količina snijega u zimskom periodu, određuju dva najzastupljenija oblika turizma u Crnoj Gori: primorski - ljetnji i zimski - rekreativni. Crnogorski gradovi protkani arhitekturom raznih perioda oduzimaju dah i na trenutak vraćaju u vrijeme kada su nastajali. Svojim manifestacijama, kojih ima u izobilju, turistima omogućavaju upoznavanje sa tradicijom i običajima. U posljednje vijreme, prateći svjetske trendove, u Crnoj Gori razvijaju se ekstremni sportovi u kojima mogu uživati i turisti.

Unis//Tours

Kontaktirajte nas

  • Kralja Alfonsa XIII br. 7
    78000 Banja Luka, RS - BiH
  • +387 (0) 51 340 960