Istra - Trst - Ljubljana

Posted in Putovanja iz Banjaluke

ROVINJ – POREČ – TRST – PORTOROŽ – LJUBLJANA

Istra - Trst - Ljubljana
PRIJAVE U TOKU!
Polazak 1: 05. MART 2016.
Polazak 2: 07. MAJ 2016.
CIJENA: 259 KM
 

PROGRAM PUTOVANJA:

1. DAN // BANJA LUKA - ROVINJ - POREČ
Polazak iz Banjaluke u 01:00 h, sa Stare autobuske stanice. Noćna vožnja preko Hrvatske sa usputnim zadržavanjem radi odmora. Dolazak u Rovinj u jutarnjim časovima. Obilazak grada unutar gradskih bedema iz VII vijeka: crkva Sv. Eufemije – barokna građevina venecijanskog stila koja je i najveći spomenik u gradu; Gradska palata sa rovinjskim i venecijanskim obilježjima; Gradska ura koja se nalazi na glavnom gradskom trgu u Rovinju. Slobodno vrijeme za individualne aktivnosti. Nastavak putovanja do Poreča (35 km). Smještaj u hotel iz lanca Valamar hotela. Slobodno vrijeme. Noćenje.

2. DAN // TRST - PORTOROŽ
Doručak. Odlazak na cjelodnevni izlet u Trst i Portorož. Razgledanje grada: najveći tršćanski trg Unita d’Italia, Guvernerova palata,  Teatro Verdi, pravoslavna crkva San Spiridone, Teatro Romano, Akvarium… Slobodno vrijeme za individualne aktivnosti ili kupovinu. Polazak za Portorož u popodnevnim časovima. Pauza i slobodno vrijeme u najljepšem slovenačkom ljetovalištu. Nastavak putovanja do Poreča. Noćenje.

3. DAN // POSTOJNA - LJUBLJANA
Doručak. Napuštanje hotela i polazak prema Ljubljani. Usputna posjeta Postojnskoj jami - jedna od najvećih i najljepših pećina u Evropi. To je sistem podzemnih hodnika, rovova, galerija i dvorana dug preko 20 kilometara. Fakultativni ulaz u jamu. Nastavak putovanja za Ljubljanu. Panoramska vožnja autobusom kroz glavni grad Slovenije. Odlazak do Kongresnog trga, Prešernovog trga i Franjevačke crkve. Šetnja duž obale rijeke Ljubljanice i njenih mostova. Simbol grada je Zmaj i Zmajski most koji je prvi ljubljanski gvozdeno-betonski most, šetnja do Tromostovlja. Fakultativni odlazak uspinjačom do  Ljubljanskog grada. Slobodno vrijeme za individualne aktivnosti.
U kasnim poslijepodnevnim časovima polazak za Banjaluku. Dolazak u noćnim  časovima.

ARANŽMAN OBUHVATA:

 • 2 noćenja sa doručkom  u Poreču u hotelu 4*
 • usluge pratioca grupe
 • organizaciju i realizaciju programa
 • prevoz visoko - turističkim autobusom

ARANŽMAN NE OBUHVATA:

 • dolatu za 1/1 sobu 70 KM
 • fakultativne ulaznice
 • putničko i zdravstveno osiguranje

NAPOMENA: Kalkulacija rađena na bazi 40 putnika, u slučaju prijavljivanja manjeg broja putnika, agencija zadržava pravo promjene cijene ili otkazivanja aranžmana.

Ostavite komentar

Ostavili ste komentar kao gost.

Unis//Tours

Kontaktirajte nas

 • Kralja Alfonsa XIII br. 7
  78000 Banja Luka, RS - BiH
 • +387 (0) 51 340 960