O nama

Turistička agencija Unis//Tours- Banja Luka

Turistička agencija UNIS//TOURS datira od 1969. godine kada je sarajevsko preduzeće UNIS proširilo svoju djelatnost, otvaranjem turističkih agencija na čitavom području tadašnje Jugoslavije. 07. Februara 2000. godine agencija je privatizovana i od tada djeluje pod nazivom UNIS//TOURS d.o.o. Banja Luka.  Poslije privatizacije,  agencija proširuje svoju djelatnost, permanentno osavremenjuje svoju ponudu i ide u korak sa evropskim agencijama.

Poslovnost, profesionalizam, te stečeno povjerenje kod klijenata i praćenje njihovog potpunog servisiranja,  dovelo je agenciju do prepoznatljivog načina poslovanja. U skladu sa Zakonom o turizmu, a u vezi sa članom 11. Pravilnika o bližim uslovima i postupku za izdavanje i oduzimanje licence za obavljanje poslova organizacije putovanja, Ministarstvo turizma nam je izdalo LICENCU za obavljanje poslova organizacije putovanja-turoperatora, identifikacioni kod:
RS-AB-051 - 4401016320004.

Izuzetno povjerenje koje uživamo,  rezultiralo je da postanemo ovlašteni agenti za prodaju turističkih aranžmana turoperatora kao što su: Filip travel, Kontiki, Odeon travel, Mediteraneo,  MSC Cruises, Big Blue, 1A Travel, Bros Travel… i mnogi drugi. Pored inostranih partnera za rezervaciju hotela koristimo GO Global, TBO, Vas Dream i RateHawk rezervacione sisteme, i savremene chanel manager-e za buking hotela.
 
Jedna od najznačajnijih stavki našeg poslovanja je prodaja avio karata, jer smo IATA akreditovana agencija, te smo u mogućnosti obezbijediti avio karte za sve svjetske destinacije. Za rezervacije avio karata koristimo Amadeus I Galileo rezervacione sisteme koji su najrasprostranjeniji u svijetu, te kao članica IATA-e našim putnicima pružamo najsavremeniju uslugu. Agencija  UNIS//TOURS uspješno djeluje na veoma kompleksnom turističkom tržištu pokrivajući sve njegove segmente kao što su:

  •     Prodaja avio karata i organizacija transfera sa i do aerodroma
  •     Rezervacija hotela u zemlji I inostranstvu
  •     Turističke aranžmane – grupne i individualne – u zemlji i inostranstvu
  •     Organizacija kongresa, seminara i  međunarodnih konferencija
  •     Zimovanja i  ljetovanja u zemlji i  inostranstvu te servisiranje na destinacijama
  •     Krstarenja Mediteranom, prekookeanska krstarenja i krstarenja riječnim brodovima
  •     Interkontinentalna putovanja
  •     Škole stranih jezika za sve uzraste
  •     Wellness programe

Da bismo došli do ovog rejtinga koji sada imamo kao vodeća agencija u RS, morali smo preći dug poslovni put, tako da smo osnivači Asocijacije turističkih agencija RS (ATARS-a), jedni od osnivača Udruženja turističkih agencija BIH (UTA BIH), članica smo Asocijacije turističkih agencija Balkana (BAFT-e).Naša agencija visoko kotira na domaćem i međunarodnom tržištu, prilagođavajući svoje poslovanje savremenim kretanjima tržišta koje postaje sve zahtjevnije, šire i konkurentnije. Već decenijama zauzimamo vodeću poziciju u poslovanju i zadovoljstvu naših klijenata, koji su najveći dokaz našeg uspjeha.

Na polju organizacije turističkih putovanja posjedujemo bogato iskustvo i edukovan kadar, pun entuzijazma u pogledu valorizacije  turističkih potencijala naše regije i inostranstva.  Karakteriše nas efikasnost usluge u svakom od segmenata naše sve bogatije ponude. Osposobljeni smo da odgovorimo na svaki zahtjev bilo da je u pitanju pojedinačno ili grupno putovanje. Optimalne cijene omogućile su nam i stvaranje lojalne klijentele koja se iz godine u godinu uvećava.

UNIS//TOURS – 55 godina Vaš prozor u svijet!

Vrh stranice