O nama

Turistička agencija Unis//Tours Banja Luka

Turistička agencija UNIS//TOURS datira od 1969. godine kada je sarajevsko preduzeće UNIS proširilo svoju djelatnost otvaranjem turističkih agencija na čitavom području tadašnje Jugoslavije. 07. Februara 2000. Godine agencija je privatizovana i od tada djeluje pod nazivom UNIS//TOURS d.o.o. Banja Luka, a poslije privatizacije agencija proširuje svoju djelatnost, permanentno osavremenjuje svoju ponudu i ide u korak sa evropskim agencijama.

Poslovnost, profesionalizam, te stečeno povjerenje kod klijenata i praćenje njihovog potpunog servisiranja dovelo je agenciju do prepoznatljivog načina poslovanja.U skladu sa Zakonom o turizmu, a u vezi sa članom 11. Pravilnika o bližim uslovima I postupku za izdavanje I oduzimanje licence za obavljanje poslova organizacije putovanja, Ministarstvo turizma nam je izdalo LICENCU za obavljanje poslova organizacije putovanja-turoperatora, identifikacioni kod:
RS-AB-051 - 4401016320004.

Izuzetno povjerenje koje uživamo rezultiralo je da postanemo ovlašteni agenti za prodaju turističkih aranžmana turoperatora kao što su: Kontiki, Generalturist, R-TOURS, MSC Cruises, Eurojet, Filip Travel, Atlas Airtours, Uniline, Argus Tours.Pored inostranih partnera za rezervaciju hotela koristimo GO global rezervacioni sistem i Transhotel rezervacioni sistem.
 
Jedna od najznačajnijih stavki našeg poslovanja je prodaja avio karata jer smo IATA akreditovana agencija, te smo u mogućnosti obezbijediti avio karte za sve svjetske destinacije. Za rezervacije avio karata koristimo Amadeus I Galileo rezervacione sisteme koji su najrasprostranjeniji u svijetu, te kao članica IATA-e našim putnicima pružamo najsavremeniju uslugu.Agencija  UNIS//TOURS usješno djeluje na veoma kompleksnom turističkom tržištu pokrivajući sve njegove segmente kao što su:

 •     Prodaja avio karata i organizacija transfera sa i do aerodroma
 •     Rezervacija hotela u zemlji I inostranstvu
 •     Turističke aranžmane – grupne i individualne – u zemlji i inostranstvu
 •     Zimovanja I ljetovanja u zemlji I inostranstvu te servisiranje na destinacijama
 •     Organizacija đačkih ekskurzija I škola u prirodi
 •     Krstarenja Mediteranom, prekookeanska krstarenja i krstarenja riečnim brodovima
 •     Interkontinentalna putovanja
 •     Škole stranih jezika za sve uzraste
 •     Wellness programe
 •     Aranžmane za trke Formule 1
 •     Organizacija fudbalskih kampova

Da bi smo došli do ovog rejtinga koji sada imamo kao vodeća agencija u RS, morali smo preći dug poslovni put, tako da smo osnivači Asocijacije turističkih agencija RS (ATARS-a), jedni od osnivača Udruženja turističkih agencija BIH (UTA BIH), članica smo Asocijacije turističkih agencija Balkana (BAFT-e).Naša agencija visoko kotira na domaćem i međunarodnom tržištu, prilagođavajući svoje poslovanje savremenim kretanjima tržišta koje postaje sve zahtjevnije, šire i konkurentnije. U čitavom „moru“ agencija koje su preplavile naše tržište, već decenijama zauzimamo vodeću poziciju u poslovanju i zadovoljstvu naših klijenata koji su najveći dokaz našeg uspjeha.

Na polju organizacije turističkih putovanja posjedujemo bogato iskustvo i edukovan kadar, pun entuzijazma u pogledu valorizacije  turističkih potencijala naše regije i inostranstva.  Karakteriše nas efikasnost usluge u svakom od segmenata naše sve bogatije ponude. Osoposobljeni smo da odgovorimo na svaki zahtjev bilo da je u pitanju pojedinačno ili grupno putovanje. Optimalne cijene omogućile su nam i stvaranje lojalne klijentele koja se iz godine u godinu uvećava.

UNIS//TOURS svoju poslovnu politiku zasniva na ugledu kao strateškom kapitalu, ali i osmišljenoj viziji budućnosti kako bi na globalnom planu razvoja turističke ponude mogao na pravi način da odgovori na sve veće izazove.                                    

VAŠ PROZOR U SVIJET!

UNIS//TOURS

Vrh stranice